Escola de Dansa Ma Cinta – L’escola

Què fem

A l’Escola de Dansa Ma Cinta busquem satisfer plenament les necessitats dels nostres estudiants. Per això, impartim classes de ballet clàssic de primer nivell en les que treballem de manera intensa la col•locació corporal de l’alumne, aconseguint que aprengui i consolidi els passos i les tècniques més usades en la dansa clàssica.

A més, comptem amb professors experts en iniciació a la dansa per a nens a partir de 3 anys. En aquestes classes es transiten juntament amb l’alumne els diversos gèneres musicals, estimulant l’espontaneïtat i la necessitat bàsica de l’infant per expressar-se lliurement a través del seu cos. Des de l’inici, l’estudiant aprèn noves postures, passos i coreografies que l’ajudaran a desenvolupar les tècniques de dansa en el futur. A més, eduquem la seva oïda perquè pugui apreciar la diversitat musical que existeix, trobant un espai expressiu de gaudi per la dansa.

Martina Roca – alumna de la escuela Per a aquells alumnes que ho desitgen, l’escola ofereix la possibilitat de preparar els alumnes pels exàmens de la Royal Academy Of Dance (RAD). Els exàmens ofereixen una oportunitat de mostrar la comprensió del treball realitzat durant tot el curs; són proves de coneixement a nivells específics. El contingut dels exàmens està estructurat progressivament per assegurar que el grau d’experiència tècnica demanat està dins de les possibilitats de l’alumne.
Els alumnes que desitgen presentar-se a exàmens ho poden fer a la nostra escola de Manlleu.

A part de la dansa clàssica, també impartim classes de ball en diversos gèneres musicals. A la nostra escola hi podeu trobar les següents activitats:

I aquest any com a novetat també oferim:

A part d’aquestes modalitats, si hi ha grup també oferim:

Vine a la nostra escola, estarem atents a la teva visita.INTENSIUS DE CAP DE SETMANA

L’escola durant l’any també fa cursets i intensius de cap de setmana. Aquests es notificaran per e-mail als alumnes de l’escola, així com a través de les xarxes socials.

En els intensius de cap de setmana es combinen diverses modalitats de dansa: ballet, modern contemporani, lyrical dance, jazz, salsa, hip hop, teatre musical…